Waarom Koffiebekergigant?

Koffiebekergigant is dé specialist als het gaat om full color bedrukken van kartonnen bekers. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goede kwaliteit te leveren. Dit geld zowel voor de bedrukking als voor de beker zelf. Wij helpen je graag met al jouw bedrukte bekers.

Een op maat gemaakte koffiebeker is elke keer weer een visitekaartje voor je bedrijf, daarom mogen er geen concessies  gedaan worden omtrent kwaliteit. Je mag van ons verwachten dat we een beker leveren met een strak en scherp drukwerk en dat de beker tot in detail goed is afgewerkt.

Om tot een perfect resultaat te komen wordt je tijdens het ontwerpproces altijd persoonlijk ondersteund door een van onze medewerkers. Ondanks het hoge service niveau zijn de bekers scherp geprijsd en kun je rekenen op een snelle levertijd.

Full color bedrukte bekers

Full color bedrukking

Het drukproces waarbij de kleuren opgebouwd worden uit de vier basis kleuren C,M,Y,K. Met deze combinatie kunnen bijna alle kleuren worden gemaakt en komt uw ontwerp perfect op uw bedrukte bekers.

De hoogste Europese kwaliteit

Koffiebekergigant werkt samen met Europese producenten. Daardoor garanderen wij altijd de beste kwaliteit bedrukte bekers en service.

De hoogste Europese kwaliteit bedrukte bekers
Kleine aantallen bedrukte bekers mogelijk

Kleine aantallen mogelijk

Kleine oplages zijn bij ons geen probleem. De bedrukte bekers zijn al te bestellen vanaf 1 doos of terwijl 1000 stuks. Het hoeft dus niet meteen een forse investering te zijn als je een beker in eigen huisstijl wil.

Snelle gratis levering

Elke bestelling wordt gratis geleverd. Je hoeft dus niet bang te zijn voor onverwacht bijkomende kosten. Vanaf het moment dat het ontwerp is goedgekeurd en de 50% vooruitbetaling is voldaan houden we voor uw bedrukte bekers een levertijd aan van maximaal 15 werkdagen.

Meer informatie over de levering

Snelle gratis levering van uw bedrukte bekers
Betaal uw bedrukte bekers in termijnen

Betalen in termijnen

Als de bestelling is afgerond en het ontwerp is goedgekeurd, dan vragen wij een 50% vooruitbetaling op de totaal factuur. De resterende 50% betaal je vervolgens binnen 14 dagen na levering.

Meer informatie over betalen