Over Koffiebekergigant

Koffiebekergigant voor al jou bedrukte koffiebekers! Of het nu gaat om enkelwandige bekers of dubbelwandige bekers, ijsbekers of bekers sleeves. Je kunt ze bij Koffiebekergigant op jouw eigen unieke manier laten bedrukken. Met onze persoonlijke service en vaste contactpersonen, helpen wij je graag. Want een bedrukte beker is zoveel meer dan een beetje inkt op een papieren beker. Het is een manier van vertellen. Jouw verhaal. Jouw unieke product. En dus wil je niets aan het toeval overlaten.

Alles inbegrepen

Jouw eigen unieke bedrukte bekers en beker sleeves zijn al te bestellen vanaf 1000 stuks en worden binnen 15 werkdagen geleverd. Onze bekers en drukwerk zijn van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Je hoeft daarbij nooit bang te zijn voor onaangename verassingen. Bijvoorbeeld een meerprijs voor instelkosten, opmaakkosten, transportkosten of full color drukwerk. Alles is bij de prijs inbegrepen.

Voordat we beginnen met produceren verwachten we nooit dat je het volledige bedrag betaalt. Omdat het altijd om maatwerk gaat vragen we een vooruitbetaling van 50% van de totaal factuur. Het resterende bedrag betaal je 14 dagen nadat je bestelling naar aller tevredenheid is binnengekomen.

Lees hier meer over het bestelproces.