Klantenservice, we helpen u graag!

Heb je hulp nodig met het samenstellen van jou unieke beker? Of heb je gewoon een vraag over je bestelling? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Het antwoord op veelgestelde vragen vind je hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Wat betekent full color bedrukking?

Zoals een beeldscherm kleuren creëert door RGB kleuren (rood, groen, blauw) te combineren, zo ontstaan op een drukpers kleuren door rasterpunten van de inkten cyaan, magenta, geel en zwart (= CMYK) in patronen naast en over elkaar te drukken. Zodoende kunnen we nagenoeg alle kleurcombinatie op de beker drukken.

Beste kwaliteit van Europa, hoe zit dat precies?

Koffiebekergigant werkt alleen samen met Europese leveranciers. Zo zijn we in staat om de kwaliteit maximaal te waarborgen. Wij staan voor de beste kwaliteit en doen daar geen concessie in.

Kan mijn bestelling uit deelleveringen bestaan?

Wij streven erna iedere bestelling in een keer compleet te leveren. Mocht er een deel eerder klaarstaan, dan kunnen we dat deel in overleg eerder leveren.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Nadat het ontwerp door ons en door jou is goedgekeurd sturen wij de factuur. Bij ontvangst van de 50% vooruitbetaling wordt de productie ingepland. De resterende 50% betaal je na levering.

Is Koffiebekergigant.nl een Nederlands bedrijf?

Koffiebekergigant is een Nederlands bedrijf en is een onderdeel van Smartpack International B.V.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

De levertijd is 15 werkdagen, nadat het ontwerp door jou en door ons is goedgekeurd en de 50% vooruitbetaling binnen is.

Adres & contactgegevens

Heeft u nog vragen? Dan kunt u direct contact met ons opnemen.