Het bestelproces, hoe werkt het?

Het bestelproces loopt niet volledig via de webshop. De reden hiervan is dat iedere bestelling maatwerk is. Om je wensen zo goed mogelijk te begrijpen en je daarbij maximaal te ondersteunen vinden wij persoonlijk contact via email of telefoon zeer belangrijk.

Om het bestelproces soepel te laten verlopen geven we hieronder in 5 duidelijke stappen aan hoe en in welke volgorde een bestelling in z’n werk gaat.

Stap 1

Configureer uw producten

Selecteer eenvoudig het soort, het formaat en de gewenste oplage bekers. Bestel eventueel ook meteen deksels bij uw bestelling. Maak uw bestellijst compleet en vergelijk de prijzen.

Stap 2

Rond uw bestelling af

Wanneer uw bestellijst compleet en naar wens is kunt u deze bevestigen. Door middel van een eenvoudig contactformulier stuurt u, uw bestelling door naar ons.

Stap 3

Wij sturen u werktekeningen toe

Na ontvangst van uw bestelling sturen wij op basis van de door u geselecteerde bekers de juiste werktekeningen door. Ook wordt uw besteling via de mail bevestigd.

Stap 4

Persoonlijk advies en ontwerp

Op basis van de werktekeningen kunt u het ontwerp opzetten volgens onze productie richtlijnen. Via de mail stuurt u het ontwerp aan ons door, waarna wij telefonisch of via de mail contact met u opnemen.

Stap 5

Productie en aanbetaling

Na eventuele ontwerp correcties sturen wij het ontwerp retour ter akkoord. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en de 50% pre payment hebt gedaan gaat uw bestelling in productie. +/- 15 werkdagen levertijd.

Stap 6

Levering & facturatie

Nadat uw bestelling is geleverd krijgt u de factuur met het restbedrag toegestuurd. U kunt nu gebruikmaken van uw nieuwe bedrukte bekers waarmee u, uw bedrijfscommunicatie naar en hoger niveau tilt.